Σάλος στις ΗΠΑ για το γέλιο της Καμάλα Χάρις σε ερώτηση για το χάος στο Αφγανιστάν


Το νευρικό γέλιο της Καμάλα Χάρις για να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους για το Αφγανιστάν προκάλεσε πολλά σχόλια

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο στο οποίο φαίνεται η αντιπρόεδρος της χώρας, Καμάλα Χάρις, να γελάει νευρικά μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για την κατάσταση στο Αφγανιστάν λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για τη Σιγκαπούρη όπου πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.

Στο βίντεο φαίνεται η Καμάλα Χάρις να πλησιάζει την ομάδα των δημοσιογράφων που την περίμενε για δήλωση με έναν εξ αυτών να φωνάζει την ερώτησή του για να προλάβει τους συναδέλφους στη διεκδίκηση μιας δήλωσης από την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Τότε η Χάρις φαίνεται στο βίντεο να γελάει νευρικά προς τους δημοσιογράφους καλώντας τους να ηρεμήσουν και να περιμένουν μέχρι να πει ό,τι είχε σκεφτεί να πει.

«Ποια είναι η απάντησή σας στις αναφορές για Αμερικανούς» ήταν η μισή ερώτηση του δημοσιογράφου που ακούστηκε πριν να τον διακόψει η Καμάλα Χάρις ζητώντας από όλους να ηρεμήσουν. «Ηρεμήστε, ηρεμήστε. Χαλαρώστε όλοι» ακούγεται να λέει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πριν να ξεκινήσει τη δήλωσή της.

«Θέλω να μιλήσω για δύο πράγματα: Πρώτον το Αφγανιστάν το οποίο αποτελεί τη νούμερο 1 προτεραιότητά μας τώρα καθώς θέλουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλή απομάκρυνση των Αμερικανών και των Αφγανών που συνεργάστηκαν μαζί μας και βρίσκονται σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών. Και σε αυτό έχω επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες και θα το κάνω και τις επόμενες» ανέφερε στη δήλωσή της η Καμάλα Χάρις.

Το βίντεο με την Καμάλα Χάρις έρχεται λίγες ημέρες μετά το απόσπασμα από το τελευταίο διάγγελμα του Τζο Μπάιντεν στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος φάνηκε ενοχλημένος από ερωτήσεις που δέχθηκε για μια δημοσκόπηση που δείχνει ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν πιστεύει ότι είναι «ικανός, συγκεντρωμένος ή αποτελεσματικός στη δουλειά».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ