Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τους δολοφόνους του 40χρονου – Πού στρέφονται οι έρευνες


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μεσαράς από το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο κτηνοτρόφο που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς από το άγριο έγκλημα, που έγινε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Δευτέρας με θύμα έναν 40χρονο κτηνοτρόφο.

Το θύμα, ο 40χρονος Νίκος Μ. βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα, μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.

Ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αυτό που εξετάζουν προσεκτικά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα. Αυτός που πυροβόλησε ήθελε να τον σκοτώσει!

Ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε ο δράστης δηλώνει το μένος που είχε για τον 40χρονο και αυτό που ερευνούν τώρα προσεκτικά και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες είναι με ποιον είχε διαφορές ο 40χρονος.

Πηγή: cretapost.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ