Τσίπρας: Χιλιάδες παιδιά εκτός παιδικών σταθμών – Η κυβέρνηση υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον


«Η κυβέρνηση υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον υπέρ των ιδιωτικών», σχολιάζει ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την πως αφήνει εκτός παιδικών σταθμών δεκάδες χιλιάδες παιδιά.

Σφοδρή επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας τη πως αφήνει εκτός παιδικών σταθμών δεκάδες χιλιάδες παιδιά, υποστηρίζοντας για ακόμα μία φορά πως το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί να εξυπηρετήσει ιδιωτικά συμφέροντα, στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών.

«30.000 εισακτέοι λιγότεροι στα ΑΕΙ. 120.000 εκτός μαζικού αθλητισμού. 83.000 παιδιά -ένα στα τρία!- εκτός παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες και να υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον έναντι των ιδιωτικών», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δώσει συνέχεια στο μέτωπο της Παιδείας, καθώς στη Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι πρόκειται για ένα πεδίο προνομιακό για τους ίδιους στη σύγκρουση τους με τη κυβέρνηση.

Έτσι, μετά την αντιπαράθεση που προηγήθηκε για τον νέο νόμο για τα ΑΕΙ, τον νόμο για το λεγόμενο «Νέο Σχολείο», αλλά και την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους χιλιάδες υποψήφιους που έμειναν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, φαίνεται ότι έρχεται ένας νέος γύρος σύγκρουσης, που αφορά τη προσχολική αγωγή, αυτή τη φορά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ