Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Ξεκινά την Τετάρτη 25/8 η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων


Ξεκινά αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

  • Στις 25 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 26 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
  • Στις 27 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).
  • Στις 30 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Πότε εμφανίζονται τα χρήματα στα ΑΤΜ

Ένα συχνό ερώτημα των συνταξιούχων είναι πότε εμφανίζονται τα χρήματα εμφανίζονται στα ΑΤΜ των τραπεζών, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνουν ανάληψη της σύνταξης με την κάρτα τους.Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στους τραπεζικούς λαγαριασμούς και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τους και ειδικότερα κατά τις απογευματινές έως βραδινές ώρες. Αυτό είναι συνήθως από 18:00 έως 21:00 αναλόγως της τράπεζας.Συνεπώς, εάν η ημέρα πληρωμής της σύνταξης είναι η Δευτέρα τότε τα χρήματα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη στα ΑΤΜ από την Παρασκευή το βράδυ, αφού το Σαββατοκύριακο δεν είναι εργάσιμες ημέρες.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ