Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς


Ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουάτς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε γίνει γνωστό πως ο Γουάτς δεν θα ακολουθούσε το συγκρότημα στην επερχόμενη περιοδεία τους στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

To πρόβλημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια προληπτικών εξετάσεων που έκανε πριν την έναρξη της περιοδείας και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ήταν επιτυχής και έπρεπε να αναρρώσει, σύμφωνα με ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο του θρυλικού συγκροτήματος.

Τότε οι γιατροί του 80χρονου μουσικού τού απαγόρευσαν οτιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει την υγεία του, καθώς χρειάζεται ξεκούραση για αρκετές εβδομάδες ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε δήλωσή του «Για πρώτη φορά πρέπει να κάνω μικρό διάλειμμα. Δουλεύω σκληρά για να συνέλθω, αλλά σήμερα αποδέχθηκα τις συμβουλές των γιατρών, καθώς αυτό θα μου πάρει λίγο καιρό».

Είχε προσθέσει επίσης, ότι μετά τις δεκάδες ακυρώσεις των συναυλιών του γκρουπ λόγω του κορονοϊού, δεν ήθελε να απογοητεύσει τους φαν με μία ακόμα αναβολή. Ο αντικαταστάτης του Γουάτς στην περιοδεία θα ήταν ο Στιβ Τζόρνταν, μέλος του συγκροτήματος του Κιθ Ρίτσαρντς, X-Pensive Winos.

Γεννημένος στις 2 Ιουνίου του 1941, ο Τσάρλι Γουάτς ήταν το γηραιότερο μέλος των Rolling Stones. Ξεκίνησε να παίζει μουσική στην εφηβεία του, όταν ήταν 15 ετών. Μπήκε στην μπάντα τον Ιανουάριο του 1963 και για πάνω από μισό αιώνα δεν έλειψε από καμία συναυλία ή άλμπουμ. Ήταν παντρεμένος και είχε μια αποκτήσει μια κόρη, τη Serafina.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ