Δολοφονία στη Μεσαρά: Η μαρτυρία που αποκάλυψε τον Ρουμάνο φονιά


Καθοριστική για την εξιχνίαση της δολοφονίας στη Μεσαρά με θύμα τον 39χρονο κτηνοτρόφο η κατάθεση του συντοπίτη του τον οποίο επιχείρησε να παγιδεύσει ο Ρουμάνος που τελικά ομολόγησε τον φόνο

Η κατάθεση του συντοπίτη του 39χρονου κτηνοτρόφου που έπεσε νεκρός από τα πυρά της κυνηγετικής καραμπίνας του 27χρονου Ρουμάνου αποτέλεσε το «κλειδί» για την εξιχνίαση του φονικού και την ομολογία του δράστη.

Ο άνδρας από τη Μεσαρά ο οποίος βρέθηκε να ερωτάται για τη δολοφονία του 39χρονου Νίκου Μ. καθώς ο 27χρονος Ρουμάνος τον υπέδειξε αρχικά ως τον δολοφόνο του άτυχου κτηνοτρόφου, μίλησε στο Creta24, για την «παγίδα» που προσπάθησε να του στήσει ο πραγματικός δράστης.

Όπως είπε ο άνδρας από την Μεσαρά, την Κυριακή είχε επισκεφθεί τον 39χρονο στο σπίτι του για ένα οικονομικό θέμα. «Πήγα μόνο να ζητήσω τον κόπο μου», δήλωσε στο Creta24 και εξήγησε πως ο Ρουμάνος ισχυρίστηκε ψευδώς πως όταν το θύμα δεν του έδωσε τα χρήματα εκείνος εκνευρίστηκε και απείλησε τον κτηνοτρόφο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρουμάνος ανέφερε στις αρχές ότι «ο … ήρθε στο σπίτι του και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει», την ώρα που ακόμα και πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του θύματος δήλωναν πως ο συνομιλητής του ήταν πολύ ήρεμος καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο σπίτι του 39χρονου.

Ο 27χρονος Ρουμάνος δεν δίστασε, μάλιστα, να επαναλάβει τους ισχυρισμούς του και στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον άνδρα από τη Μεσαρά υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας που είχε απέναντί του επισκέφθηκε μία ακόμη φορά τον 39χρονο δολοφονηθέντα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, αυτός ήταν ο μοιραίος ισχυρισμός του καθώς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο άνθρωπος που ο 27χρονος υπέδειξε με τόση ευκολία ως τον δολοφόνο του εργοδότη του, βρισκόταν στο Ηράκλειο και μπορούσε να το αποδείξει τόσο με μαρτυρίες όσο και με υλικό από κάμερες ασφαλείας που τον έδειχναν να πίνει καφέ και μάλιστα σε κεντρικό σημείο της πόλης και έτσι οι αρχικές υποψίες των αστυνομικών ότι ο 27χρονος είναι ο Νο1 ύποπτος επαληθεύτηκαν.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο 27χρονος Ρουμάνος «έσπασε» μέσα σε λίγες ώρες και ομολόγησε τη δολοφονία του Νίκου Μ. ενώ εκτός από τον ίδιο συνελήφθη και ένας ομοεθνής του από τον οποίο προμηθεύτηκε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε τον άτυχο 39χρονο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ