Βάνα Μπάρμπα: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς


«Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα μέσα από το νοσοκομείο

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Βάνα Μπάρμπα μετά το ατύχημα που υπέστη κατά την επίσκεψή της στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης». Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, η ηθοποιός ανήρτησε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται.

«Η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στην ανάρτησή της με την οποία βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει το «ευχαριστώ» της τόσο στη διοίκηση όσο και στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας.

«Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!» προσθέτει η Βάνα Μπάρμπα και καταλήγει: Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!

Η ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα

Πήγαν όλα καλά! Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε, η ζημιά αποκαταστάθηκε πλήρως, το χαμόγελο -όπως βλέπετε- επέστρεψε και αυτό στη θέση του.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας -και τον κύριο Αιμίλιο Βουγιουκλάκη προσωπικά- και σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου.

Βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον «ζεστό», φιλικό και άριστα οργανωμένο.

Την ίδια, ακριβώς, «ζεστασιά» ένιωσα από τις χιλιάδες ευχές σας, όλες αυτές τις ώρες. Αυτή είναι, άλλωστε, η πολύτιμη θετική ενέργεια που μας θωρακίζει και μας γεμίζει κουράγιο απέναντι σε κάθε δυσκολία!

Συνεχίζουμε, λοιπόν, έστω και με πατερίτσες για λίγες εβδομάδες, να χαμογελάμε, να αισιοδοξούμε και να αγαπάμε!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ