Σπανός σε Ηλιόπουλο: Αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού – Τι απαντάει στον Νάσο Ηλιόπουλο.

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου για τις φωτιές στην Εύβοια έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός.

«Προς τον κύριο Ηλιόπουλο και κάθε αποδέκτη. Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω λοιπόν αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους: Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής», τόνισε αρχικά ο κ. Σπανός.

«Άκουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών. Άλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό. Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας», κατέληξε.

Ρωμανός: Σκοπίμως ο κ. Ζαχαριάδης απέκρυψε τη δήλωση Σπανού

Ο κ. Κώστας Ζαχαριάδης σε πρωινή εκπομπή σκοπίμως απέκρυψε τη παρακάτω δήλωση Σπανού, προκειμένου να στρώσει το χαλί στον κ. Τσίπρα για να συνεχίσει και σήμερα την αναζήτηση ψήφων πάνω στις στάχτες έγραψε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Ρωμανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ