Επιστροφή στα θρανία: Φτιάχνουμε τη λίστα με τα σχολικά


Μπορεί να μην το καταλάβαμε, αλλά το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του. Σε λίγο θα τελειώσουν οι διακοπές και θα μπούμε ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Για γονείς και παιδιά αυτό σημαίνει την επανέναρξη των σχολείων. Η επιστροφή στην τάξη φέρνει ανάμεικτα συναισθήματα, η χαρά συνδυάζεται με το άγχος για τη νέα πρόκληση της καινούργιας τάξης. Και κάπου εδώ έρχεται το Public, το οποίο φροντίζει για τις ανάγκες των γονιών τη φετινή περίοδο. Με τη βοήθειά του μπορούν όλοι να ετοιμάσουν τη λίστα με τα σχολικά είδη πανεύκολα και να ολοκληρώσουν την προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά πολύ γρήγορα. Αυτό κάναμε κι εμείς! Μπήκαμε στο Public.gr και φτιάξαμε τη σχολική λίστα. Δες τι εντοπίσαμε και πάρε ιδέες για τη δική σου λίστα.

Όλα ξεκινούν από τη σχολική τσάντα

Φτιάχνοντας τη λίστα με τα σχολικά, στην κορυφή βρίσκεται πάντα η τσάντα. Οι δύο τσάντες που ξεχωρίσαμε από τις δεκάδες επιλογές του Public είναι το σακίδιο Video Games Coolbee και το σακίδιο Cherry Blossom Gorjuss. Και τα δύο μας κέρδισαν με το πανέμορφο design τους, τον μεγάλο εσωτερικό χώρο με πολλές επιλογές οργάνωσης και την ανατομική τους σχεδίαση. Το σακίδιο δεν είναι η μόνη τσάντα που χρειάζονται πολλά παιδιά για το σχολείο. Απαραίτητο είναι και ένα τσαντάκι φαγητού. Το Aqua The Lunchbags έχει και αρκετό χώρο για το καθημερινό φαγητό των παιδιών και ισοθερμική τεχνολογία για να το κρατά για ώρες στην ιδανική θερμοκρασία. Μαζί με το τσαντάκι φαγητού επιλέξαμε και φαγητοδοχείο. Το ανοξείδωτο φαγητοδοχείο Unicorn ήταν αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, μιας και τα παιδιά σίγουρα λατρεύουν τους μονόκερους. Τέλος, στη λίστα μπήκε και το ανοξείδωτο παγούρι 500ml Dino για να μένουν τα παιδιά ενυδατωμένα μέσα στην ημέρα.

Σχολική λίστα χωρίς γραφική ύλη δεν γίνεται

Αφού βρήκαμε τη σχολική τσάντα των παιδιών, επόμενο βήμα ήταν να την γεμίσουμε κιόλας. Ξεκινήσαμε από τα μολύβια και τα στυλό. Αντί να τα ψάξουμε ένα-ένα, βρήκαμε την κασετίνα Dino που έρχεται με όλα τα απαραίτητα, όπως χάρακας, μολύβια, στυλό, γόμα, ξύστρα, μαρκαδόροι και ξυλομπογιές. Επειδή ένα στυλό δεν φτάνει, προσθέσαμε στη λίστα και το σετ 4 τεμαχίων στυλό διαρκείας Coolbee. Για τα… sos, προσθέσαμε στην κασετίνα και τον κλασικό μαρκαδόρο υπογράμμισης Stabilo Boss. Και φυσικά, δεν ξεχάσαμε και τα τετράδια που θα χρειαστούν τα παιδιά τη νέα σχολική χρονιά. Τα δεινοσαυράκια της σειράς Dino μας άρεσαν πολύ γι’ αυτό ξεχωρίσαμε και εδώ το σημειωματάριο A5 Dino 50 σελίδων. Μία ακόμα επιλογή που μας κέρδισε είναι το σπιράλ τετράδιο Tigers 3 θεμάτων.

Σχολική λίστα με 2 κλικ

Η μεγάλη ποικιλία του Public είναι ο λόγος που το επιλέξαμε για να βρούμε τα σχολικά. Αν η ιδέα του να ψάχνεις για σχολικά δεν σου ακούγεται το ίδιο δελεαστική όσο και σε εμάς όμως, το Public έχει την υπηρεσία που χρειάζεσαι. Κάνε κλικ στη σελίδα σχολικών, συμπλήρωσε 2 βασικά στοιχεία και η λίστα με τα σχολικά θα δημιουργηθεί αυτόματα! Ο άλλος τρόπος με τον οποίο το Public σε διευκολύνει φέτος κατά την επιστροφή στο σχολείο είναι το ανέβασμα της λίστας στο Public.gr. Αν δηλαδή έχεις μία λίστα με σχολικά ήδη έτοιμη, την κάνεις upload στο site και ετοιμάζεται μία παραγγελία σχολικών με βάση αυτή! Εναλλακτικά, μπορείς να αφήσεις τη λίστα σου σε όποιο κατάστημα Public σε βολεύει και ξεκινά από εκεί η συγκέντρωση όλων των σχολικών. Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη, θα έρθει στο σπίτι σου ή θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή από το κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Και έτσι απλά ξεμπέρδεψες με το Back to School shopping για τη σχολική χρονιά 2021-22!

Είτε είσαι σαν και εμάς και σου αρέσει να ψάχνεις με τις ώρες τα πιο όμορφα σχολικά, είτε η ιδέα του πολύωρου shopping για τα σχολικά σε αγχώνει, το Public είναι ο μόνος προορισμός που χρειάζεται να επισκεφθείς για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζονται τα παιδιά για την επιστροφή στα θρανία φέτος!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ