Πρώτη ματιά στο ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μίκαελ Σουμάχερ


Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Γερμανού θρύλου της Formula 1.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «Schumacher», το πολυναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και συμπίπτει με την είσοδο του «Σούμι» στις πίστες της Formula 1 πριν από 30 χρόνια.

Όπως υπογραμμίζει το Netflix το πρότζεκτ έχει την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Σουμάχερ και θα περιέχει ακυκλοφόρητο αρχειακό υλικό προσφέροντας άγνωστες ματιές στη ζωή και την πορεία του θρυλικού πιλότου της F1, ήδη από την είσοδό του στηFormula 1 πριν από τρεις δεκαετίες. Επίσης θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις της συζύγου του, του γιου του και της κόρης του, όπως επίσης του αδερφού του και του πατέρα του. Στο ντοκιμαντέρ θα μιλήσουν για εκείνον και αρκετές σημαντικές προσωπικότητες της F1 όπως ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο Ζαν Τοντ, ο Μίκα Χάκινεν, ο Σεμπάσιαν Φέτελ, ο Φλάβιο Μπριατόρε, ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ, ο Ντέιμον Χιλ, κ.ά.

Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός σημείωσε μια λαμπρή καριέρα στη Formula 1 με 91 νίκες και 7 πρωταθλήματα. Ωστόσο το 2013 ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Μετά από μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων βρίσκεται στο σπίτι του δίνοντας τη δική του μάχη μακριά από τα φώτα τις δημοσιότητας.

Πολλοί θεατές και φαν του θρύλου της F1 ελπίζουν ότι μέσα από το ντοκιμαντέρ θα μάθουν επίσης νεότερα για την πορεία της υγείας του Γερμανού.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ