Αστυνομικοί πρόλαβαν Αφγανό πριν αυτοπυρποληθεί έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία


Ένας άνδρας από το Αφγανιστάν επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, με τους αστυνομικούς να τον προλαβαίνουν λίγο πριν ανάψει τον αναπτήρα που κρατούσε, ενώ είχε ήδη λουστεί με βενζίνη

Σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στην Καμπούλ, ένας άνδρας από το Αφγανιστάν επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (25.08) έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 στη συμβολή των οδών Γέλωνος και Κόκκαλη, εντοπίστηκε ο Αφγανός που κρατούσε ένα μπουκάλι με βενζίνη και επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Στόχος του ήταν να προχωρήσει σε αυτή την πράξη έξω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, ωστόσο, αστυνομικοί που ήταν στο σημείο τον είδαν και τον σταμάτησαν πριν προλάβει να ανάψει τον αναπτήρα που κρατούσε.

Ο άνδρας είχε ήδη λουστεί με βενζίνη και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στόχος του ήταν να αυτοπυρποληθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Καμπούλ, και την πατρίδα του γενικότερα, μετά την αποχώρηση των στρατευμάτων των ΗΠΑ.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον Αφγανό στην Κρατική Ασφάλεια…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ