Ολυμπιακοί Αγώνες Τεμπελιάς: Δεν είναι αστείο! Κερδίζει αυτός που δεν θα κάνει τίποτα (videos)


Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στο Μαυροβούνιο θα διεξαχθούν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά οι Ολυμπιακοί Αγώνες Τεμπελιάς.

Για να φτάσει ένας αθλητής να κερδίσει Ολυμπιακό μετάλλιο θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για πολλές ώρες, για να νικήσει κάποιος σε αυτούς του Ολυμπιακούς Αγώνες χρειάζεται απλά να μην κάνει τίποτα!

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντας που δεν είναι φυσικά μόνο από το Μαυροβούνιο καλούνται να ξαπλώσουν στους υπνόσακους τους, με τον νικητή να είναι αυτός που θα μείνει εκεί για περισσότερη ώρα. Το πρώτο βραβείο είναι χρηματικό έπαθλο ύψους 300 ευρώ.

Στη φετινή διοργάνωση, μάλιστα, υπάρχει και μια μεγάλη αλλαγή, καθώς οι διαγωνιζόμενοι επιτρέπεται να πηγαίνουν τουαλέτα. «Συμμετέχοντες άντεξαν έως και 52 ώρες ξαπλωμένοι χωρίς να σηκωθούν. Φέτος, κάθε 8 ώρες μπορούν να σηκώνονται και να πηγαίνουν τουλέτα», ανέφερε ένας εκ των διοργανωτών, Μίλος Μπλαγκόγεβιτς.

Όσο για το πως «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες Τεμπελιάς… Γι’ αυτό ευθύνεται ένας μύθος που θέλει τον κόσμο στο Μαυροβούνιο να είναι τεμπέλης. «Στα Βαλκάνια κυκλοφορούν, μάλιστα, πολλά ανέκδοτα που αναπαράγουν αυτό το στερεότυπο για την τεμπελιά. Έτσι, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τον διαγωνισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπλαγκόγεβιτς, ο οποίος πρόσθεσε…

«Ο διαγωνισμός έχει ενδιαφέρον. Είναι, επίσης, μια ψυχολογική δοκιμασία. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες φέτος, είχαν τρέξει μαραθώνιο. Και όπως είπαν, ήταν πιο δύσκολο να είσαι ξάπλα από το να τρέχεις σε μαραθώνιο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ