Μαλλιά Λάδι: Το έλαιο χαμομηλιού θα δώσει στα μαλλιά σας τη λάμψη που αναζητάτε [vid]


Το λάδι χαμομηλιού προέρχεται από τα άνθη του φυτού χαμομηλιού μέσω της διαδικασίας απόσταξης με ατμό. Το χαμομήλι είναι ένα από τα αρχαία φαρμακευτικά βότανα. Σύμφωνα με πηγές, οι Αιγύπτιοι ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν αυτό το καταπληκτικό λάδι. Από αμνημονεύτων χρόνων, το έλαιο χαμομηλιού χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία διαφόρων καταστάσεων υγείας όπως πυρετός, αϋπνία. Όμως, το έλαιο χαμομηλιού έχει επίσης οφέλη ομορφιάς. Ας δούμε πως το λάδι χαμομηλιού τονώνει την υγεία των μαλλιών σας.

  • Θρέφει τα μαλλιά σας

Το λάδι χαμομηλιού θρέφει τα μαλλιά σας διατηρώντας τα ενυδατωμένα. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες βοηθούν στην καταπολέμηση των ζημιών που προκαλούνται από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου, των ρυπών, της σκόνης. Επιπλέον, βοηθά να διατηρήσετε τα μαλλιά σας απαλά και λεία.

  • Κατά του φριζαρίσματος

Η συχνή χρήση σαμπουάν αφαιρεί το φυσικό λάδι από τα μαλλιά σας, κάνοντας τα μαλλιά σας στεγνά και φριζαρισμένα. Οι βιταμίνες και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στο έλαιο χαμομηλιού βοηθούν στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, διατηρώντας έτσι τα μαλλιά σας ενυδατωμένα. Αυτό το καταπληκτικό λάδι είναι πολύ αποτελεσματικό κατά των ξηρών και εύθραυστων μαλλιών. Ξεμπερδεύει αποτελεσματικά τα μαλλιά σας και τα διατηρεί χωρίς φριζάρισμα όλη την ημέρα.

  • Κατά της πιτυρίδας

Η πιτυρίδα μπορεί να οφείλεται σε φραγμένους πόρους και ξηρό τριχωτό της κεφαλής. Το λάδι χαμομηλιού είναι πολύ αποτελεσματικό στη θεραπεία της πιτυρίδας καθώς παρουσιάζει ισχυρή αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη ιδιότητα. Το λάδι χαμομηλιού βοηθά επίσης στην ανακούφιση του ξηρού τριχωτού της κεφαλής, αποτρέποντας έτσι την πιτυρίδα.

  • Φωτίζει το χρώμα των μαλλιών σας

Μπορείτε εύκολα να φωτίσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα. Το ξέβγαλμα των μαλλιών με λάδι χαμομηλιού βοηθά να προσθέσετε διακριτικά φυσικές ανταύγειες.

  • Χαρίζει λάμψη

Το λάδι χαμομηλιού βοηθά να προσθέσετε φυσική λάμψη στα μαλλιά σας. Μερικές σταγόνες λάδι χαμομηλιού στα στεγνά μαλλιά σας αρκούν για να κάνουν τη δουλειά.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ