Ρένα Μόρφη: Έγινε μανούλα για πρώτη φορά


Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της ζει η Ρένα Μόρφη, αφού πριν από μερικές ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον μουσικό παραγωγό Ορέστη Φαληρέα. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 στην Κούβα και σήμερα έχουν κοντά τους το πρώτο τους μωρό.

Λίγα λόγια για το ζευγάρι

Ο Ορέστης Φαληρέας είναι παραγωγός και εκ των ιδρυτών του συγκροτήματος Imam Baildi. Η Ρένα Μόρφη προστέθηκε στο γκρουπ αργότερα. Σε αυτό το πλαίσιο της συνεργασίας τους,, οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, ενώ επέλεξαν να παντρευτούν στην Αβάνα το 2016.

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ’ αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», έχει δηλώσει η Ρένα Μόρφη σρ παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Gala».

Για τον γάμο της όμως μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες και στο περιοδικό «ΟΚ!»: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δε θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

Δείτε μια ανάρτηση της ηθοποιού όπου μιλά για τον σύζυγό της και την νέα τους δουλειά:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rena Morfi (@renamorfi)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ