Μαίρη Συνατσάκη: Καταγγέλει εγχώριο σχεδιαστικό brand για ανήθικη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά [vid]


Μέσα από μία σειρά stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι συνεργάτες της στο project Soma που συνυπογράφει με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου έλαβαν για τρίτη φορά ένα email από επιτυχημένο εγχώριο σχεδιαστικό brand, το οποίο τους ζητά να επιλέξουν μεταξύ του ιδίου ή του project Soma.

Όπως διευκρίνισε η Μαίρη Συνατσάκη στο προσωπικό της story, ένα κατάστημα το οποίο πουλάει τη συλλογή ενδυμάτων τους, τους ανέφερε ότι άλλο σχεδιαστικό brand του ζητά να διαλέξει ποια ρούχα θα πουλάει.

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ.

Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media» είπε η Μαίρη Συνατσάκη χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα δήλωσε η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί:

Με τη σειρά της, η συνεργάτιδά της Αθηνά Οικονόμου έκανε τη δική της αναφορά στο ζήτημα μέσα από μία σειρά από stories στο Instagram. Δείτε τις δηλώσεις της ηθοποιού στα βίντεο που ακολουθούν:


ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ