Michael Nader: Πέθανε ο Nader, o τρίτος τηλεοπτικός σύζυγος της Τζόαν Κόλινς στη θρυλική σειρά «Δυναστεία»


Πέθανε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στο σπίτι του στη Βόρεια Καλιφόρνια σε ηλικία 76 ετών ο Michael Nader. Όπως έγινε γνωστό ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Λίγα λόγια για τον Michael Nader

Ο Nader γεννήθηκε στο Σεντ Λούις, μεγάλωσε ωστόσο στην Καλιφόρνια. Ήταν ανιψιός του ηθοποιού του Χόλιγουντ George Nader και ένθερμος σέρφερ. Στην βιομηχανία του θεάματος έκανε τα πρώτα του βήματα σε ταινίες με παραλίες της American International τη δεκαετίας του 1960: Beach Party, Bikini Beach, Pajama Party, Beach Blanket Bingo και How to Stuff a Wild Bikini.

Το 1983 υποδύθηκε τον Alexi Theopolous στη σειρά του NBC Bare Essence, ενώ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό όταν την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε στο ρόλο του Farnsworth “Dex” Dexter στο επιτυχημένη σειρά του ABC.

Ήταν ωστόσο, ο ρόλος του ως τρίτου συζύγου της εμβληματικής τηλεοπτικής περσόνας, Alexis Colby, που υποδύθηκε η Joan Collins στη «Δυναστεία», που τον καθιέρωσε στην τηλεοπτική ιστορία.

Ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για θέματα κατάχρησης ουσιών που του στοίχησαν την συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές, καθώς και την σύλληψη του για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένος το 1997.

Μάλιστα το 2001 συνελήφθη ξανά, αυτή τη φορά για απόπειρα πώλησης κοκαΐνης αξίας 20 δολαρίων σε αξιωματικό της μυστικής αστυνομίας μέσα σε μπαρ.

Η δήλωση της συζύγου του για τον θάνατό του Nader

Τον θάνατό του γνωστοποίησε η σύζυγός του Jodi Lister. Σε σχετική της ανακοίνωσε είπε: «Με βαριά καρδιά, μοιράζομαι τα νέα για τον θάνατο του αγαπημένου μου, Michael. Περάσαμε 18 υπέροχα χρόνια μαζί με τα πολλά σκυλιά που υιοθετήσαμε. Πρόσφατα, ο Michael ήταν τόσο ενθουσιασμένος που επανασυνδέθηκε με τους φίλους του από το καστ της Δυναστείας κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, για να συγκεντρωθούν χρήματα για την έρευνα κατά τhw Covid. Ήταν ένας όμορφος και συναρπαστικός άνθρωπος με πολλά ταλέντα και ικανότητες. Θα μου λείψει».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ