Φωτιά στα Βίλια: Το συγκλονιστικό βίντεο της Πυροσβεστικής για τη μάχη στο πύρινο μέτωπο

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες με τη φωτιά στα Βίλια έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική

Ένα μέρος της μεγάλης μάχης που έδωσαν όλο τον Αύγουστο οι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι πυροσβέστες στα πύρινα μέτωπα σε όλη την Ελλάδα παρουσίασε η Πυροσβεστική με βίντεο από όλα όσα συνέβησαν στη φωτιά στα Βίλια.

Το βίντεο που συνοδεύεται από τη φράση «στις μάχες είμαστε μαζί» η Πυροσβεστική παρουσιάζει τη μάχη που έδωσαν από το έδαφος αλλά και από αέρος οι πυροσβέστες στα Βίλια, στη φωτιά που ξέσπασε σε παρθένο δάσος κάνοντας στάχτη χιλιάδες στρέμματα.

Στα 129 δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνονται πυροσβέστες να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν από πολύ μικρή απόσταση τεράστιες φλόγες ακόμα και ανάμεσα στα πυροσβεστικά οχήματα.

Στις εικόνες και ρίψεις νερού από τα πυροσβεστικά ελικόπτερα αλλά και τα μεγάλα ρωσικά αεροσκάφη που με τόνος νερού προσπάθησαν να δαμάσουν την φωτιά ενώ περιλαμβάνονται και πλάνα με τις φλόγες σχεδόν να γλείφουν το σιδερένιο τείχος που σχημάτισαν κάποια στιγμή τα πυροσβεστικά οχήματα για να ανακόψουν την πορεία του πύρινου μετώπου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα κατέγραψε ο δορυφόρος με βάση το ευρωπαϊκό σύστημα Copernicus, που ενεργοποίησε σχεδόν από την αρχή της πυρκαγιάς η Πολιτική Προστασία, η καμένη γη στη δυτική Αττική ξεπέρασε σε έκταση τα 94.000 στρέμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here