Μέχρι τα 46.324 δολάρια υποχώρησε το Bitcoin – Μεγάλες διακυμάνσεις


Μέχρι τα 46.324 δολάρια υποχώρησε σήμερα το Bitcoin , καταγράφοντας μεγάλες διακυμάνσεις, καθώς  ενδοσυνεδριακά αναρριχήθηκε έως τα 48.048 δολάρια.

Χθες η βρετανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς ανακοίνωσε ότι δεν είναι σε θέση να εποπτεύσει επαρκώς το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance, παρά τα σημαντικά ρίσκα που εμπεριέχουν τα προϊόντα του ανταλλακτηρίου για τους πελάτες του. Ανέφερε δε πως η βρετανική θυγατρική του Binance «αρνήθηκε να ανταποκριθεί» σε βασικά ερωτήματα της εποπτικής αρχής.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την αναρρίχηση του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος στην περιοχή των 50.000 δολαρίων έχει ξεκινήσει μια διόρθωση με κατοχύρωση κερδών εκ μέρους επενδυτών.

Και μπορεί το Bitcoin να απώλεσε ένα μεγάλο μέρος των κερδών που είχε κτίσει την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο αναλυτές βλέπουν πως η διόρθωση θα μπορούσε να συνεχιστεί έως τη ζώνη των 41.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρουν, μια διόρθωση περίπου 18% από τα υψηλά των 50.000 δολαρίων είναι εντός εύρους και θα σηματοδοτούσε ένα νέο ανοδικό κύκλο για το Bitcoin.

Κατά τις ίδιες αναλύσεις η διόρθωση αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διασπάσει το Bitcoin τα ιστορικά υψηλά των 64.829 δολαρίων.

Αυτό διότι θα δώσει την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους επενδυτές να τοποθετηθούν σε χαμηλότερα επίπεδα και να καταγράψουν μεγαλύτερες υπεραξίες μελλοντικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ