Βάσεις 2021: Δείτε τα αποτελέσματα για τα Δημόσια ΙΕΚ – Πώς θα γίνει η εγγραφή


Πανελλήνιες βάσεις 2021: Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε και τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρωί της Παρασκευής το υπουργείο Παιδείας και τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ καθώς και τα αποτελέσματα των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ειδικά για τους ενδιαφερόμενους για είσοδο στα Δημόσια ΙΕΚ το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας michanografiko-diek.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που είχαν χρησιμοποιήσει για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Παράλληλα το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής γενικής κατηγορίας υποψηφίων στα ΔΙΕΚ με παράλληλο μηχανογραφικό.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τις βάσεις για τα δημόσια ΙΕΚ (2021_baseis_parallel_gen.xlsx | 26.11 KB | application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet)

Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στα Δημόσια ΙΕΚ των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας ξεκινούν την Πέμπτη 2-9-2021 και λήγουν την Παρασκευή 10-9-2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προσέλευσης των επιτυχόντων στα Δημόσια ΙΕΚ οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στις γραμματείες των ΙΕΚ.

Το υπουργείο Παιδείας θυμίζει τέλος ότι «όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση στην αντίστοιχη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που γίνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ με περισσότερες ειδικότητες και θέσεις! Όμως, δικαίωμα εγγραφής έχουν σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ τμήμα Δ.Ι.Ε.Κ. ή Α.Ε.Ι.. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ