Αλέξης Κούγιας: Aναλαμβάνει το 31χρονο μοντέλο – Αντιμέτωπη με κάθειρξη έως και 15 έτη


Σε αλλαγή νομικού παραστάτη προχώρησε το 31χρονο μοντέλο που προφυλακίστηκε χθες, αναθέτοντας την υπόθεση της στον Αλέξη Κούγια

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, ο ποινικολόγος θα προχωρήσει σε επίσημη τοποθέτηση μετά την ανάγνωση της δικογραφίας.

Προφυλακίστηκε το 31χρονο μοντέλο

Το κελί της φυλακής «έδειξαν» ανακρίτρια κι εισαγγελέας στο 31χρονο μοντέλο, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, όταν στο κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου της βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαϊνης σε φιξάκια.

«Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε την κλέινει μέσα, με ένα παιδί, να το βρει απο τον Θεό» φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια.

Η μελαχρινή καλλονή αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν ποινή η οποία μπορεί να φτάσει και τα 15 έτη. Λίγο μετά τις 11 το πρωί πέρασε το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί,ενώ προς υπεράσπισή της κατέθεσαν ως μάρτυρες ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε στο ίδιο ριάλιτι με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και υποστήριξε πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει τις δικαστικές αρχές που αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση.

Σημειώνεται, ότι έχει κατατεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι το παραβίασαν και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης. Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης το χαρακτηρίζει στοιχείο «κλειδί», ενώ όπως φαίνεται να υποστήριξε και η 31χρονη στην απολογία της, έλειπε σε ταξίδι από την Τρίτη εως και την Παρασκευή, δηλαδή μια ημέρα πριν τη σύλληψη της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού το τζιπ έμεινε σταθμευμένο στην Αθήνα και η κατηγορούμενη υποστηρίζει ότι μπορεί κάποιος να το παραβίασε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ