Διοικητής Α.Τ. Ερέτριας: Το Σάββατο η κηδεία του στη Χαλκίδα


Ο 30χρονος, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 26/8 νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του κοντά στο αστυνομικό τμήμα.

Το τελευταίο αντίο θα πουν αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου 30χρονου διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας, όπου βρέθηκε νεκρός, αργά το βράδυ της Πέμπτης 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία όπως αναφέρει το evima.gr, η σφαίρα η οποία διήλθε από το δεξιό του κρόταφο προέρχεται από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο του. Όπως όλα δείχνουν αυτός ήταν και λόγος που το κεφάλι του χτύπησε στο παράθυρο του οδηγού, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να βρεθούν θραύσματα στο σημείο.

Ο αξιωματικός είχε φύγει από την υπηρεσία του στις τρεις χθες το μεσημέρι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη του είχαν χαθεί με την σύζυγο του να ψάχνει ανεπιτυχώς να τον εντοπίσει. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός, λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ από συναδέρφους του σε κοντινό σημείο από το αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι δύο μηνών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του αξιωματικού οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση για το παιδί τους.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν που βρισκόταν ο διοικητής του Α.Τ. μετά το μεσημεριανό σχόλασμά του, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει και το κινητό του τηλέφωνο. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι «η εκδοχή της αυτοκτονίας είναι η επικρατέστερη, δηλαδή να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας». Το κινητό του τηλέφωνο θα «δείξει» με ποιους είχε επικοινωνήσει τα τελευταία 24ωρα.

Ο 30χρονος περιγράφεται από τους συναδέλφους του ως άριστος επαγγελματίας που έκανε πάντα με συνέπεια τη δουλειά του και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. «Ήταν ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς της Εύβοιας και ένας από τους νεότερους αξιωματικούς που ξεχώριζαν», σημειώνει προϊστάμενος του 30χρονου που μίλησε στο Newsbomb.gr.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα θα εξετάσουν μεταξύ άλλων τις υποθέσεις που είχε χειριστεί τελευταία ο 30χρονος. Έρευνα θα γίνει και για το κατά πόσο μπορεί να είχε δεχτεί απειλές, ενώ κατάθεση θα δώσει στους αστυνομικούς -αφού ξεπεράσει το ισχυρό σοκ- η σύζυγος του διοικητή του Α.Τ. Ερέτριας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ