Οικονόμου κατά Τσίπρα: Απλώς λαχταρά την εξουσία – Υποστηρίζει το αδιέξοδο του χθες

Για ανεπάρκεια κατανόησης των προσδοκιών της ελληνικής κοινωνίας έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Οικονόμου κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «απλώς λαχταρά την εξουσία», γι’ αυτό και «η στάση του δεν είναι αντιπολιτευτιική, αλλά «τυφλά αντικυβερνητική».

«Λέει όχι σε όλα και ναι στο τίποτα. Όταν, όμως, θέλεις να βοηθήσεις τους πολίτες, τους λες την αλήθεια. Ενώ όταν επιχειρείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους λες αυτό που θέλουν να ακούσουν. Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει δυστυχώς το δεύτερο», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι υποστηρίζει το αδιέξοδο του χθες, «με τα χιλιάδες παιδιά να καταλήγουν σε σχολές που στην πραγματικότητα δεν επιθυμούν και σε τμήματα από όπου πότε δεν αποφοιτούν».

«Ο δρόμος που ανοίξαμε με τη μεταρρύθμισή δίνει δύναμη και κύρος στα ελληνικά πανεπιστήμια, δίνει σημασία και αξία στις σπουδές. Και, ταυτόχρονα, αναβαθμίζει τα δημόσια ΙΕΚ ώστε να προσφέρουν στους νέους γνώση και επαγγελματική σιγουριά», αναφέρει στη συνέχεια.

Ο κ. Οικονόμου καταλήγει στην ανακοίνωσή του σχετικά με τις αναφορές που έγιναν από τον κ. Τσίπρα στην οικογένεια του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι είναι «χαρακτηριστικές της αντίληψής του για την πολιτική». «Ο Πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία έχουν αποφασίσει να μην ασχολούνται με τη γυναίκα και τα παιδιά του κ. Τσίπρα. Θα επιμείνουμε σ αυτό. Είναι θέμα ηθικής και πολιτικής τιμής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here