Σε ισχύ ο νέος Οργανισμός Προσωπικού της Alpha Bank

H Διοίκηση της Alpha Bank και ο Σύλλογος Προσωπικού, αποδεικνύοντας για μία ακόμη  φορά το υψηλό επίπεδο συνεργασίας και υπευθυνότητας κατέληξαν σε συμφωνία και  υπέγραψαν Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με την οποία τίθεται σε ισχύ ο νέος  Οργανισμός Προσωπικού. 

Ο νέος Οργανισμός Προσωπικού αποτελεί κομβική παράμετρο στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου της τράπεζας, καθώς και του προγράμματος εταιρικού μετασχηματισμού. Επιδιώκει παράλληλα την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών προς τους Πελάτες.

Η τροποποίηση του Οργανισμού Προσωπικού συνιστά καίρια και επιβεβλημένη προσαρμογή στις νέες και διαρκώς μεταβαλλόμενες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες.

Με τις νέες προβλέψεις του Οργανισμού Προσωπικού διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή οργανωτική αποτελεσματικότητα και λειτουργία της τράπεζας, o σεβασμός όλων των υφιστάμενων δικαιωμάτων και η εξέλιξη του Προσωπικού με βάση τις δεξιότητες και την αξιολόγησή του και όχι με κριτήρια αρχαιότητας.

Η Διοίκηση και ο Σύλλογος, συμφώνησαν στη μελλοντική διαμόρφωση σύγχρονων και ασφαλέστερων εργασιακών συνθηκών, με πυρήνα την ισότιμη μεταχείριση και την αποφυγή τυχόν διακρίσεων.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ