25 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επιστροφή στα πλατό μετά τις καλοκαιρινές διακοπές [pic]


Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με την ομάδα της.

«Η καλύτερη ομάδα, η πιο happy ομάδα συσκέπτεται.. Ετοιμαζόμαστε γιατί σε λίγες μέρες θα πίνουμε και πάλι το πρωινό μας καφεδάκι. Μας λείψατε πολύ. Ραντεβού σε λίγες ημέρες @alphatv», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα των φωτογραφιών από την πρώτη συνάντηση της τηλεοπτικής ομάδας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ ενεργή στα social media και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η ίδια μοιράστηκε όμορφες προσωπικές και οικογενειακές φωτογραφίες με τα παιδάκια της στην Πάρο. Η Πάρος είναι αγαπημένος προορισμός για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού η ίδια και η οικογένεια της διαθέτουν σπίτι στο νησί, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Η αγαπημένη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, αμέσως μόλις η εκπομπή της «Happy Day» έριξε αυλαία πήγε με τα τρία παιδάκια της στο εξοχικό της οικογένειας στην Πάρο.

Δείτε μερικές από τις καλοκαιρινές στιγμές της Σταματίνας Τσιμτσιλή:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ