Ελένη Τσολάκη: Ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου [vid]

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/8) έριξε αυλαία η τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι#not» με κύρια παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη. Η ίδια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εκπομπής, ενώ έκανε λόγο για ένα σημαντικό restart στη ζωή της σε μια ιδιαίτερη αποφώνηση.

Όσα είπε συγκινημένη η Ελένη Τσολάκη:

«Πριν δύο μήνες ξεκινήσαμε με αυτή τη γλυκιά αγωνία και προσμονή για το τι ερχόταν μπροστά μας, τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

Κάθε αρχή κρύβει τις δικές της δυσκολίες και έχει τα δικά της μονοπάτια που δεν τα ξέρεις και σε τρομάζουν. Ένα ταξίδι που είχε απ’ όλα. Η σκέψη για αυτή την εκπομπή ήταν να είναι τελείως διαφορετική. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με κέφι, χαρά, διασκέδαση.

Ό,τι έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πρωινά σας στην τηλεόραση. Η επικαιρότητα ήταν αυτή που μας άλλαξε τα σχέδια και είχε τον πρωταρχικό και τον κυρίαρχο λόγο στις ζωές μας. Αυτό έκανε και εμάς να ξεπεράσουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, τον πήχη που είχαμε βάλει.

Με έβαλε να μπω σε μονοπάτια που δεν ήξερα και η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μου άνοιξε ένα κεφάλαιο μέσα μου και αισθάνθηκα πως με τη βοήθεια των ανθρώπων εδώ, καταφέραμε να το ανοίξουμε μαζί. Αυτή η βοήθεια για μένα ήταν καθοριστική και καταλυτική.

Ευχαριστώ πολύ όλους, έναν-έναν ξεχωριστά και όλους μαζί γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου. Ελπίζω να γίναμε και η δική σας παρέα. Αυτό προσπαθήσαμε και αυτό ήταν το μέλημα μας τους τελευταίους δύο μήνες. Το βασικό συστατικό αυτής της εκπομπής ήταν η αγάπη. Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες, οι ειδήσεις που έπρεπε να σας μεταδώσουμε δεν ήταν ευχάριστες, αλλά προσπαθήσουμε να προσφέρουμε μια αισιοδοξία, μια νότα μιας μικρής χαράς, όσο μπορούσαμε…» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here