Netflix: Η δημοφιλής πλατφόρμα έκανε το πρώτο βήμα στον χώρο του gaming


Ξεκίνησαν τα mobile παιχνίδια βασισμένα στο περιεχόμενο του Netflix – Δοκιμαστική περίοδος για τους Πολωνούς συνδρομητές

Τον Ιούνιο το Netflix είχε ανακοινώσει τα πλάνα του, για το πώς ετοιμάζεται να μπει στο χώρο του gaming. Η δημοφιλής πλατφόρμα προχώρησε σε πυρετώδης προετοιμασίες και από την Πέμπτη (25/8), οι Πολωνοί συνδρομητές μπορούν και απολαμβάνουν μέσα από την εφαρμογή τα πρώτα mobile παιχνίδια βασισμένα στο περιεχόμενό της.

Προς το παρόν το νέο εγχείρημα του Netflix βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και οι χρήστες των Android συσκευών μπορούν να παίξουν τα Stranger Things: 1984 και Stranger Things 3.

Πατώντας το κουμπί «download» οι χρήστες ανακατευθύνονται στο Google Play Store για να το κατεβάσουν και δεν φορτώνει ουσιαστικά το παιχνίδι μέσα από την ίδια την εφαρμογή του Netflix. Επομένως δεν «streamάρονται» στη συσκευή αλλά κατεβαίνουν με τον παραδοσιακό τρόπο.

Όπως τονίζει το Netflix και γνωρίζουμε από την αρχική ανακοίνωση τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς διαφημίσεις και microtransactions και προσφέρονται εντελώς δωρεάν καθώς συμπεριλαμβάνονται στο υπάρχον συνδρομητικό πακέτο του.

Βέβαια, ο streaming κολοσσός κάνει λόγο πως «ακόμα είναι οι πρώτες μέρες αυτού του εγχειρήματος και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε στους ερχόμενους μήνες, αλλά αυτό αποτελεί το πρώτο βήμα».

Τέλος, κλείνει την ανακοίνωση αυτή γράφοντας πως «Θα σας κρατήσουμε ενήμερους όσο εξερευνούμε το πως θα μοιάζει το gaming στο Netflix. Μείνετε συντονισμένοι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ