ΗΠΑ Πανδημία: Οι τουριστικές παραλίες της Ακτής του Κόλπου μετατρέπονται σε καυτά σημεία του κορωνοϊού το καλοκαίρι


ΗΠΑ Πανδημία: Οι τουριστικές παραλίες της Ακτής του Κόλπου μετατρέπονται σε καυτά σημεία του κορωνοϊού το καλοκαίρι. Τα νοσοκομεία στην αποκαλούμενη “Redneck Riviera” κατά μήκος της βόρειας ακτής του Κόλπου του Μεξικού εξαντλούνται από κρεβάτια κρίσιμης περίθαλψης για ασθενείς με κορωνοϊό μετά από ένα καλοκαιρινό πάρτι τουρισμού και βασικά απλώς προσπαθούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Η έκταση της ακτογραμμής μεταξύ της σμαραγδένιας ακτής της Φλόριντα και της ακτής της Αλαμπάμα έχει μετατραπεί σε σημείο πανδημίας, σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας.

Στην κομητεία Mobile της Αλαμπάμα, το ποσοστό θετικότητας έχει εκτοξευθεί στο σχεδόν 30% και η κομητεία έχει τα περισσότερα νέα κρούσματα στην πολιτεία.

“Μετά την Ημέρα Μνήμης ήταν:” Όλα επιστρέφουν στο φυσιολογικό, πηγαίνετε στην παραλία, βγάλτε τη μάσκα σας “, δήλωσε ο Δρ Bert Eichold, επικεφαλής δημόσιας υγείας της Mobile County, δυτικά των Gulf Shores.

Ενώ προτρέπουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, οι ηγέτες της πολιτείας, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis και της κυβερνήτη της Αλαμπάμα, Kay Ivey, αντιστάθηκαν στην επιβολή νέων περιορισμών, ακόμη και όταν τα κρεβάτια των νοσοκομείων γεμίζουν και η παραλλαγή δέλτα μαίνεται.

Τη Δευτέρα, αξιωματούχοι δήλωσαν ότι 1.560 ασθενείς χρειάζονται εντατική θεραπεία στην Αλαμπάμα, όπου τα νοσοκομεία διαθέτουν μόνο 1.562 κλίνες ΜΕΘ. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν φοβηθεί κάπως και πρέπει να ζήσουν τη ζωή τους», δήλωσε η Λίζα Χέστινγκς, νοσοκόμα της Λουιζιάνα που έκανε διακοπές στην περιοχή με τις αδερφές της.

Η περιοχή έχει μερικά από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα και ενώ περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν το εμβόλιο, αυτό δεν έχει επιβραδύνει πολύ την εξάπλωση στα τέλη του καλοκαιριού.

Από 11 παράκτιες κομητείες στο Μισισιπή, την Αλαμπάμα και τη Φλόριντα, η κομητεία Okaloosa στη Φλόριντα έχει το υψηλότερο μερίδιο της περιοχής των πλήρως εμβολιασμένων κατοίκων στο 41,3%, δείχνουν οι στατιστικές. Πολλοί είναι περίπου το ένα τρίτο και όλοι είναι κάτω από τον εθνικό μέσον όρο σχεδόν 51%.

«Παίρνουμε κάπως ασθενείς από παντού επειδή όλοι αντιμετωπίζουν αυτό το αυξημένο φορτίο», δήλωσε η Natalie Fox, νοσηλευτικό στέλεχος της USA Health in Mobile.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ