Οργασμός και σεξ: Έτσι θα πετύχετε την κορύφωση

Τη στιγμή που ένα άτομο βρίσκεται σε οργασμό στο σώμα του δημιουργούνται πολλές και διαφορετικές αλλαγές οι οποίες συμβάλουν στο να νιώσει μεγαλύτερη απόλαυση.

Πιο συγκεκριμένα θα αναφέρουμε παρακάτω σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει έρθει σε οργασμό και τα οποία είναι κοινά για όλους τους ανθρώπους.

Σημάδια οργασμού

  • Θα νιώσετε ένα έντονο,  και πολύ ευχάριστο συναίσθημα τόσο στα γεννητικά σας όργανα όσο και σε όλο το σώμα σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι μύες του κόλπου ή του πέους σας ,η και του πρώκτου σας , συστέλλονται (συμπίεση) περίπου μία φορά το δευτερόλεπτο, 5-8 φορές. Ακόμα παρατηρείται αύξηση στους καρδιακούς μυς.
  • Κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, το πέος σας  βγάζει μικρή ποσότητα σπέρματος την λεγόμενη  εκσπερμάτωση. Σπάνια μπορεί να έχετε οργασμό χωρίς εκσπερμάτιση ή εκσπερμάτιση χωρίς οργασμό, αν και συνήθως ταυτίζονται.
  • Είναι σύνηθες ο κόλπος να βρέχεται  πριν  η και κατά τη διάρκεια ενός οργασμού.  Επίσης είναι πιθανό ένα διαφορετικό υγρό να στάζει έξω από τον αιδοίο σας πριν ή κατά τη διάρκεια ενός οργασμού .
  • Αφού τελειώσει ένας οργασμός, η κλειτορίδα σας ή το πέος σας μπορεί να αισθάνονται πολύ ευαίσθητα και ένα άγγιγμα να σας είναι πολύ δυσάρεστο.

  • Μπορεί να βρίσκεστε σε «σεξουαλική έξαψη» σε μέρη όπως το στήθος, ο λαιμός και το πρόσωπό. Θα το καταλάβετε επειδή γίνεται αλλαγή χρώματος σε αυτά τα σημεία για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
  • Οι οργασμοί απελευθερώνουν ενδορφίνες (ορμόνες που νιώθουν καλά), οπότε μπορεί να αισθάνεστε υπνηλία, χαλαροί και χαρούμενοι στη συνέχεια, γι αυτό αν έχετε πρόβλημα αυπνίας κάντε σεξ και μετά θα δείτε πόσο χαλαροί θα είστε.

Οι οργασμοί δεν είνα το ίδιο απολαυστικοί για κάθε άτομο , αφού άλλοι τους βιώνουν πιο έντονους, άλλοι πιο ήπιους και άλλοι κάπου στη μέση.  Η διαφορά αυτοί οφείλεται στα εξής:

  1. πόσο σεξουαλικά ερεθισμένοι είστε
  2. Πόση σεξουαλική ένταση δημιουργήσατε πριν από τον οργασμό σας.

Ακολουθεί βίντεο με πληροφορίες για τον οργασμό

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here