Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Ραγδαίες εξελίξεις – Σοκ από τα ευρήματα στον υπολογιστή της 33χρονης

Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: Στα ορφανοτροφεία της βορείου Ελλάδας αναζητούσε τα θύματά της η 33χρονη που είχε αρπάξει τη Μαρκέλλα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την 33χρονη στη Θεσσαλονίκη, σοκάροντας το πανελλήνιο, με τις Αρχές να εντοπίζουν στον υπολογιστή της γυναίκας στοιχεία που προκαλούν σοκ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τις έρευνες στον υπολογιστή της 33χρονης προκύπτει πως αυτή αναζητούσε υποψήφια ανήλικα θύματα στα ορφανοτροφεία της βορείου Ελλάδας και σχεδίαζε επισκέψεις σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Επιπλέον είχε συχνές επαφές με τον συνεργό της, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος της έδινε και χρήματα. Ο ίδιος γνώριζε για την απαγωγή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήρθε σε επαφή με το παιδί.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, φέρεται να φιλοξένησε την 33χρονη στο σπίτι του, τη βραδιά προτού η κατηγορούμενη διαπράξει την εις βάρος της αποδιδόμενη αρπαγή.

Η 33χρονη φέρεται να «αποχώρησε 2,5 ώρες προτού τελέσει την αρπαγή» την πρώτη νύχτα της αρπαγής και έχοντας χορηγήσει ναρκωτικά χάπια στη μικρή «μετέβη στην οικία του συγκατηγορουμένου της, όπως προκύπτει από τη σύνδεση του φορητού της υπολογιστή στο wifi του».

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος «επισκέφθηκε επανειλημμένα το σπίτι της συγκατηγορούμενής του κατά το διάστημα της παράνομης κράτησης της ανήλικης και ήταν παρών κατά την απελευθέρωσή της» και επικοινωνούσε με την 33χρονη, γνωρίζοντας πως είναι η απαγωγέας, ενώ δήλωνε πως θα της στεκόταν σύμφωνα με την έκθεση.

Από την πλευρά του, εκείνος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση αρπαγής της ανήλικης και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε επί πληρωμή ερωτικές επαφές με την κατηγορούμενη.

Μετά την απολογία του ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 30.000 ευρώ.

Με την ίδια εισαγγελική πρόταση ζητείται να παραπεμφθούν αμφότεροι σε δίκη στο Κακουργιοδικείο, ο άνδρας ως συνεργός στην αρπαγή και στην έκθεση, και η γυναίκα για μία σειρά από κακουργηματικές πράξεις, όπως αρπαγή, βιασμό, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, έκθεση κ.ά., όχι όμως για πορνογραφία ανηλίκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here