Νέα πρόκληση Ακάρ: Έδωσε… κακό σόου στα ελληνοτουρκικά σύνορα


Τουρκικές προκλήσεις: Σε μια ακόμη στημένη φιέστα προχώρησε ο Χουλουσί Ακάρ, καθώς ο Τούρκος υπουργός Άμυνας επισκέφτηκε τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο για να τα επιθεωρήσει ενόψει των μεταναστευτικών ροών.

Στον Έβρο βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, για να επιθεωρήσει τα μέτρα που έχουν ληφθεί, προφανώς ενόψει και του ενδεχομένου να υπάρξουν κύματα μεταναστών από το Αφγανιστάν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ακάρ επισκέφτηκε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου και άλλους ανώτατους αξιωματικούς την Μεραρχία του Άρδα, ενώ μίλησε και στους στρατιώτες που βρίσκονται στο σημείο.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Χουλουσί Ακάρ είχε επισκεφτεί και τα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράν, επιθεώρησε το τείχος που έχει κατασκευαστεί εκεί και στη συνέχεια συνομίλησε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ανέφερε ότι τα σύνορα θα παραμείνουν «σφραγισμένα».

Φυσικά η κίνηση Ακάρ είναι πέρα για πέρα υποκριτική, καθώς κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κίνηση της Τουρκίας να ανοίξει τα σύνορά της για να περάσουν παράτυποι μετανάστες στη χώρα μας, προμηθεύοντάς τους μάλιστα με… πολεμοφόδια!

Εννοείται, πως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο παρόμοιας τακτικής καθώς η Τουρκία αρέσκεται σε τέτοιες πρακτικές ως μέσο εξαναγκασμού προς την Ευρώπη, θέλοντας να αποκομίσει όσο περισσότερα οφέλη μπορεί σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ