Netflix: Το Cobra Kai πάει και για 5η σεζόν!


Προτού κυκλοφορήσει η 4η σεζόν, το Netflix ανακοίνωσε την 5η σεζόν του Cobra Kai.

Όσο οι φαν αναμένουν την τέταρτη σεζόν του Cobra Kai, το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι η σειρά θα ανανεωθεί και για πέμπτη σεζόν.

Η είδηση αυτή μόνο έκπληξη δεν μας προκαλεί, αφού η σειρά που βασίζεται στο κλασικό κινηματογραφικό franchise του Καράτε Κιντ των 80s, θεωρείται ένα από τα δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας, κερδίζοντας μάλιστα τέσσερις υποψηφιότητες στα επερχόμενα βραβεία Emmy.

Όπως έγινε γνωστό, η παραγωγή της πέμπτης σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει στην Ατλάντα μέσα στον χειμώνα. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για όσα θα διαδραματιστούν στον πέμπτο κύκλο.

Άλλωστε, οι συνδρομητές του Netflix ανυπομονούν ήδη για την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν που θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Το Netflix μας έχει αποκαλύψει ήδη τον ερχομό του Terry Silver (Thomas Ian Griffith) από το Karate Kid 3, όπως και τον τίτλο του πρώτου επεισοδίου του τέταρτου κύκλου που θα ονομάζεται «Let’s Begin» και θα είναι σε σενάριο των Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ