“Η Νταϊάνα θα ήταν πολύ περήφανη για τη Μέγκαν και τη Κέιτ”


Το 2018 ήταν μια πολύ φορτωμένη χρονιά για τη Σάρα Φέργκιουσον, δούκισσα του Γιορκ, καθώς μαζεύτηκαν πολλοί βασιλικοί γάμοι στο ημερολόγιό της – και μάλιστα για πολύ δικά της πρόσωπα.

Δυο βασιλικοί γάμοι για την ακρίβεια έφεραν ξανά στο προσκήνιο την Φέργκιουσον, μια αμφιλεγόμενη μορφή του βρετανικού παλατιού, που έχει χωρίσει με τον αδερφό του πρίγκιπα Καρόλου, Ανδρέα, από το 1992 – ενώ χρειάστηκαν ακόμα άλλα 4 χρόνια για να βγει το πολυπόθητο διαζύγιο.

Παρ’ όλα αυτά η Σάρα Φέργιουσον, εμφανίστηκε ξανά μπροστά στα φλας, τόσο στο γάμο της κόρης της, Ευγενίας με τον Τζακ Μπρούκσμπανκ, όσο και στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο Χάρι κι η Μέγκαν προσκάλεσαν στο γάμο τους τη Σάρα Φέργκιουσον, σε αντίθεση με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ που την άφησαν απρόσκλητη.

Παρ’ όλα αυτά, η Δούκισσα του Γιορκ είχε μόνο καλά πράγματα να πει και για τις δυο νύφες του Καρόλου και μάλιστα να θυμηθεί και την αδικοχαμένη Νταϊάνα – την οποία, ωστόσο, ποτέ δεν κατάφερε να φθάσει σε δημοτικότητα την εποχή της μεγάλης τους δημοσιότητας.

«Μόλις άρχισα να περπατώ εντός του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου σκέφτηκα τη Νταϊάνα…», είπε σε συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain. «Είχε τόσο βαθιά συμπόνοια κι ειλικρινώς πιστεύω ότι θα ήταν τόσο περήφανη για την υπέροχη Μέγκαν και την Κέιτ επίσης», ανέφερε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ