Iron Butterfly: Πέθανε ο ντράμερ του «In-A-Gadda-Da-Vida»


Ο μουσικός Ron Bushy «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο κόσμος της ροκ, θρηνεί το θάνατο ενός ακόμα μουσικού της. Ο Ron Bushy, ντράμερ των Iron Butterfly, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Η μπάντα ανακοίνωσε τον θάνατο του μουσικού με χθεσινή ανάρτηση στο Facebook. Aν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο Bushy έδινε μάχη με «κάποια μορφή καρκίνου».

«Ο Ron Bushy, ο αγαπημένος θρυλικός ντράμερ μας πέθανε εν ειρήνη στις 29 Αυγούστου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Σάντα Μόνικα, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Νάνσι», αναφέρεται στην ανάρτηση της μπάντας.

«Δίπλα του ήταν και οι τρεις κόρες του. Ήταν πραγματικός μαχητής. Είχε γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1941. Θα μας λείψει πολύ».

Το γκρουπ κυκλοφόρησε έξι άλμπουμ μεταξύ 1968 και 1975 με τον Bushy να είναι το μόνο από τα αρχικά πρώην μέλη του συγκροτήματος που συμμετείχε σε όλους τους δίσκους.

Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια των Iron Butterfly είναι το «In-A-Gadda-Da-Vida» με τον ίδιο να τα σπάει στα ντραμς με θρυλικό σόλο του. Ο Bushy αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010 λόγω προβλημάτων υγείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ