Η έναρξη μιας νέας, καλύτερης σχολικής χρονιάς ξεκινάει φέτος με μια στάση στην Κωτσόβολος!


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το τέλος του καλοκαιριού σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σχολικής χρονιάς για τους μικρούς μαθητές.

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και τα παιδιά θα καθίσουν ξανά στα θρανία, ξεκινώντας με διάθεση και αισιοδοξία ένα νέο «ταξίδι» στον συναρπαστικό κόσμο της μάθησης.

Παρόλα αυτά, σε αυτό το «ταξίδι» τα παιδιά δεν θα είναι μόνα, καθώς θα έχουν για συνοδοιπόρους τους δασκάλους, τους καθηγητές και τον «πολύτιμο» μαθητικό εξοπλισμό, ο οποίος θα τα βοηθά καθημερινά να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εξασκούν τις ικανότητές τους με τα πιο σύγχρονα και… high tech εργαλεία.

Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επωφεληθούμε από τον χρόνο που διαθέτουμε μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ώστε να συγκεντρώσουμε έγκαιρα τα εφόδια που θα χρειαστούν οι μαθητές μέσα στους επόμενους μήνες. Και το κατάλληλο μέρος για να ξεκινήσουμε την οργάνωση του μαθητικού εξοπλισμού δεν είναι άλλο από την Κωτσόβολος, η οποία μας προσφέρει μοναδικές παροχές και δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ με τις αγορές μαθητικού εξοπλισμού, μέχρι την Πέμπτη 19/09/21.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε τη δωροεπιταγή των 50 ευρώ από την Κωτσόβολος, είναι να πραγματοποιήσουμε τις αγορές των σχολικών ειδών των παιδιών από συνοικιακά βιβλιοπωλεία και καταστήματα*. Διότι αγοράζοντας σχολικά είδη αξίας 30 ευρώ και άνω από βιβλιοπωλεία και καταστήματα της γειτονιάς μας και πραγματοποιώντας αγορές των 299 ευρώ και άνω σε laptop, desktop, tablet, γραφεία, καρέκλες, εκτυπωτές και αναλώσιμα από τα καταστήματα της Κωτσόβολος, θα κερδίσουμε μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για τις επόμενες αγορές μας.

Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο θα είμαστε σίγουροι πως οι μικροί μαθητές θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπουν δυναμικά στη νέα σχολική χρονιά, αλλά θα αποκτήσουμε και μία δωροεπιταγή για κάποιο άλλο προϊόν, το οποίο ίσως να χρειαστούν μελλοντικά. Σε κάθε περίπτωση, τη δωροεπιταγή θα έχουμε τη δυνατότητα να εξαργυρώσουμε πραγματοποιώντας αγορές άνω των 200 ευρώ μέχρι τις 31/10/21.

Μία καλύτερη σχολική ζωή, λοιπόν, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο μαθητικό εξοπλισμό και δώρα, περιμένει φέτος όλους τους μαθητές στην Κωτσόβολος. Σε κάθε περίπτωση, για λύσεις τεχνολογίας, τα φυσικά καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, το kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο (210 28 99 999) είναι στη διάθεση όλων μας, για να βρούμε εύκολα και γρήγορα ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στις μοναδικές μαθητικές προσφορές της Κωτσόβολος εδώ.

*Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα βιβλιοπωλεία και καταστήματα που πουλούν σχολικά είδη, με εξαίρεση τις αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρικών ειδών.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ