Αύξηση Κρούσματα: Εστιατόρια γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ σκέφτονται να κλείσουν το φαγητό σε εσωτερικούς χώρους


Αύξηση Κρούσματα: Ορισμένα εστιατόρια γρήγορου φαγητού σκέφτονται να κλείσουν το φαγητό σε εσωτερικούς χώρους εν μέσω της αύξησης της COVID-19 στις ΗΠΑ Ορισμένα εστιατόρια φαστ φουντ των ΗΠΑ κλείνουν εσωτερικούς χώρους καθιστικού ή περιορίζουν τις ώρες λειτουργίας λόγω της εξάπλωσης της παραλλαγής Delta της COVID-19, σύμφωνα με τους δικαιοδόχους. Η McDonald’s Corp είχε κλείσει προσωρινά τα εστιατόρια σε εσωτερικούς χώρους σχεδόν σε όλες τις τοποθεσίες των ΗΠΑ στις αρχές του 2020, αλλά άνοιξε ξανά κοντά στο 70 % τον περασμένο μήνα, λέγοντας ότι στις 28 Ιουλίου ήταν έτοιμοι να ανοίξουν 100 % μέχρι την Ημέρα της Εργασίας, αποκλείοντας κάθε αναζωπύρωση του ιού. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα εσωτερικά υλικά της εταιρείας που είδε το Reuters, η McDonald’s την περασμένη εβδομάδα έδωσε οδηγίες στους δικαιοδόχους τους για τα βήματα που πρέπει να κάνουν για να κλείσουν ξανά τις τραπεζαρίες τους σε περιοχές όπου η παραλλαγή Delta εξαπλώνεται γρήγορα. «Έχουμε πολύ βαθύτερη αίσθηση του τι ενέργειες κάνουν τη διαφορά για την ασφάλεια των ομάδων εστιατορίων και του πληρώματός μας», δήλωσε ο Πρόεδρος των McDonald’s USA Joe Erlinger κατά τη διάρκεια συνάντησης της Τετάρτης, σύμφωνα με τα υλικά.

Το Texas News Today αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα στελέχη των McDonald’s συνέστησαν στους δικαιοδόχους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κλείσουν εσωτερικά καθίσματα σε κομητείες όπου τα κρούσματα COVID κατά μέσο όρο ξεπερνούν τα 250 ανά 100.000 άτομα σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Ένας δικαιοδόχος των McDonald’s που διαχειρίζεται πολλές τοποθεσίες είπε στο Reuters ότι έπρεπε να αποκλείσει εσωτερικά καθίσματα σε πολλά εστιατόρια.

Σύμφωνα με τον Bill Byrd, πρόεδρο των εστιατορίων PMTD, τα εστιατόρια PMTD χρειάστηκε να μειώσουν τις ώρες σε μερικά από τα σχεδόν 40 εστιατόρια KFC και Taco Bell στην Αλαμπάμα και τη Γεωργία, επειδή ήταν στελεχωμένα όταν αρκετοί εργαζόμενοι μολύνθηκαν με τον COVID-19.

Αυτό ήταν ιδιαίτερα τραχύ για τις πωλήσεις στην Taco Bell επειδή έκλεισε στις 8 μ.μ. αντί για τα μεσάνυχτα ή αργότερα και σημαίνει ότι τα εστιατόρια χάνουν πελάτες αργά το βράδυ, οι οποίοι μπορούν να αποτελούν το 20 % των επιχειρήσεων, είπε ο Byrd.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ