Κρήτη- Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση με βαριά πνευμονία η 36χρονη έγκυος – Φόβοι για το μωρό


Η 36χρονη νοσηλευόταν στη μονάδα Covid και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ

Κρίσιμη συνεχίζει να παραμένει η κατάσταση της 36χρονης εγκύου, η οποία νοσηλεύεται με κορονοϊό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η 36χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κάνει το εμβόλιο, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό διανύει την 24η εβδομάδα κύησης.

Το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η 36χρονη νοσηλευόταν στη μονάδα Covid και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ Covid, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να προκαλέσουν τοκετό, λόγω του ότι βρίσκεται στον έκτο μήνα της κύησης.

«Έχει βαριά πνευμονία. Φοβούνται και για το μωρό οι γιατροί. Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο» σημείωσε. Σύμφωνα με το σύζυγό της, η 36χρονη εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, όπου κόλλησε κορονοϊό από ασυμπτωματικό συνάδελφό της» είπε ο σύζυγός της, μιλώντας στο MEGA.

«Στην αρχή είχε δέκατα και έβηχε συνέχεια. Την βάλανε στο νοσοκομείο και μετά την έστειλα στον Ηράκλειο. Της γύρισε σε πνευμονία. Μιλήσαμε και μου λέει ότι είναι καλά. Αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι θα την ετοιμάσουν για την εντατική» πρόσθεσε.

Η 36χρονη, υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει. «Εγώ το έχω κάνει. Λέγαμε μετά που θα γεννήσει να το κάνει» ανέφερε.

Σεισμός στην Κόρινθο: Συνεχίζεται ο «χορός» των Ρίχτερ – Τι λένε οι σεισμολόγοι

Αδειάζει η κλεψύδρα για τον ανασχηματισμό: Πότε θα ανακοινωθεί – Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν

Κορονοϊός: «Εκτοξεύτηκε» ο δείκτης θετικότητας – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ