Ανασχηματισμός 2021: Δείτε live τις ανακοινώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα


Ανασχηματισμός 2021: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τρίτης.

Μετά από ένα πολυήμερο θρίλερ, ο κύβος ερρίφθη και το νέο κυβερνητικό σχήμα, που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοινώνεται αυτή τη στιγμή από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου, όπως σας είχε ανακοινώσει από χθες το βράδυ το Newsbomb.gr.

Ανασχηματισμός 2021: Δείτε ζωντανά τις ανακοινώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr αμετακίνητοι είναι οι: Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Σκρέκας, Κώστας Καραμανλής. O Νίκος Χαρδαλιάς μετακινείται σε άλλο υπουργείο, ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης φεύγει από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και πάει… σπίτι του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Θάνος Πλεύρης θα πάει στο υπουργείο Υγείας, ο Ευάγγελος Αποστολάκης στο νεοσύστατο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και ο Βασίλης Κικίλιας στο υπουργείο Τουρισμού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ