Υπόθεση βιασμού 19 χρόνου στα Χανιά: «Εξαφανίστηκαν» καταγγελίες για βιασμό πριν 4 χρόνια


Ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης κακοποίησης και βιασμού του νεαρού σε χωριό του Πλατανιά Χανίων, καθώς ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα και οι αποκαλύψεις αναμένονται να είναι καταιγιστικές. 

Πριν από περίπου ένα μήνα το Flashnews.gr είχε αποκαλύψει ότι ενώ το παιδί είχε καταγγείλει τον βιασμό του δεν είχε καταγραφεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Flashnews.gr, πριν περίπου 4 χρόνια υπήρξε μία καταγγελία εκπαιδευτικού στην Διευθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Χανιών ότι το παιδί κακοποιείται και ότι έχει βιαστεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το παιδί να είχε μεταφερθεί και στο νοσοκομείο με αιμορραγία, ωστόσο ο πατέρας του το είχε πάρει προτού εξεταστεί. Τότε η κοινωνική υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Χανιών είχε συντάξει μία έκθεση, που για άγνωστο λόγο δεν έφτασε ποτέ στις αρμόδιες αρχές!

Εξετάζεται δε, αν υπήρχαν και άλλες καταγγελίες οι οποίες επίσης δεν έφτασαν στις αρχές.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο 19χρονος πλέον βρίσκεται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στα Χανίων, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ καιρό τώρα.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ