Λευκός Οίκος: Παροτρύνει τις επιχειρήσεις να απαιτούν από τους εργαζομένους να εμβολιαστούν

Λευκός Οίκος: Η ομάδα αντιμετώπισης της COVID-19 του Λευκού Οίκου προέτρεψε τις επιχειρήσεις στη χώρα να απαιτήσουν από τους εργαζομένους να εμβολιαστούν. Ο συντονιστής αντιμετώπισης της COVID-19 Jeff Zients παρουσίασε μια ενημέρωση στον Λευκό Οίκο μαζί με την διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων Δρ. Rochelle Walensky και τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και τον επικεφαλής ιατρικό σύμβουλο του Λευκού Οίκου Δρ Anthony Fauci. “Οι απαιτήσεις εμβολιασμού λειτουργούν στον κατώτατο βαθμό”, είπε ο Zients. “Αυξάνουν τα ποσοστά εμβολιασμού και χρειαζόμαστε περισσότερες επιχειρήσεις και άλλους εργοδότες, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης, σχολικών περιφερειών, κολλεγίων και πανεπιστημίων, για να ενταθούν και να κάνουν το καθήκον τους για να βοηθήσουν στον τερματισμό της πανδημίας γρηγορότερα. Χρειαζόμαστε περισσότερα άτομα. ”

“Συνεχίζουμε να πιέζουμε για περισσότερη διαδικασία εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εμβολιασμού. Ο πρόεδρος υιοθέτησε για πρώτη φορά τις απαιτήσεις εμβολιασμού για ομοσπονδιακούς εργαζόμενους τον περασμένο μήνα και τώρα για πάνω από 800 κολέγια και πανεπιστήμια, 200 εργοδότες υγειονομικής περίθαλψης, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα και δεκάδες πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις και σχολεία έχουν ενταθεί για να ακολουθήσουν το παράδειγμα του προέδρου. Δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί καλύπτονται τώρα από απαιτήσεις εμβολιασμού».

Ο Ζιενς άνοιξε την ενημέρωση στέλνοντας συλλυπητήρια στις νότιες πολιτείες της Αμερικής καθώς οι κάτοικοι σε αυτές τις πολιτείες συνεχίζουν να πολεμούν τις δυσκολίες που προκαλεί ο τυφώνας Ίντα, σημειώνοντας ότι το προσωπικό που αποστέλλεται σε αυτές τις πολιτείες για να βοηθήσει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της COVID-19 «παρέχει επείγουσα ιατρική περίθαλψη. ”

“Στο πλαίσιο της προσπάθειας απόκρισης σε υπέρτατο βαθμό, πάνω από 350 EMT, γιατροί, νοσηλευτές, εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και άλλο προσωπικό παρέχουν επείγουσα ιατρική περίθαλψη επί τόπου στις χώρες του Κόλπου Λουιζιάνα, Μισισιπή και Αλαμπάμα “, δήλωσε ο Zients.

“Καθώς ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις, παραμένουμε εστιασμένοι στο λέιζερ για να έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς και συνεχίζουμε να χτίζουμε δυναμική”, συνέχισε ο Ζιένς.

“Τον Ιούλιο, κάναμε κατά μέσο όρο 500.000 εμβολιασμούς την ημέρα. Σήμερα, έχουμε κατά μέσο όρο 900.000. Αυτό είναι μια αύξηση 80% στον αριθμό των εμβολιασμών κάθε μέρα.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάνω από 6 εκατομμύρια εμβόλια , το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο σύνολο από τις 5 Ιουλίου ». Πριν ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να «ενταθούν και να κάνουν τον ρόλο τους», ο Zients υποστήριξε την αύξηση του «αριθμού των αναρτήσεων εργασίας που απαιτούν εμβολιασμούς» και επέμεινε ότι οι «απαιτήσεις» εμβολίου που προβάλλουν επιχειρήσεις και κολέγια «ήδη εργάζονται για να εμβολιάσουν περισσότερα άτομα»

” Το εμβόλιο COVID-19 είναι απαίτηση για όλους τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Λευκού Οίκου, του CDC και του FDA. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί πρέπει να υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό, να φορούν μάσκες προσώπου και να εφαρμόζουν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here