Εισέβαλε στη live συνέντευξη της υπουργού μαμάς με ένα καρότο σε σχήμα γεννητικού οργάνου (vid)


Την ώρα που η υπουργός Κοινωνικής Ανάπτυξης της Νέας Ζηλανδίας Κάρμελ Σεπουλόνι μιλούσε στο Radio Samoa μέσω Zoom, ο γιος της αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να της δείξει κάτι που ανακάλυψε μέσα στις σακούλες με τα ψώνια.

Με το χαμόγελο στα χείλη για την αταξία που θα έκανε, εισέβαλε στο δωμάτιο με το καρότο που θύμιζε ανδρικό γεννητικό όργανο και θέλησε να το δείξει στη μαμά του. Για κάποια δευτερόλεπτα η υπουργός… πάλεψε με το γιο της για να του πάρει το καρότο από τα χέρια, όμως ήταν άδικος κόπος το κακό είχε γίνει.

Το βίντεο ανέβασε πάντως η ίδια η υπουργός στον λογαριασμό της στο Twitter, ωστόσο εξομολογήθηκε πως εκείνη τη στιγμή δεν το βρήκε και τόσο αστείο.

«Η στιγμή που δίνεις μια LIVE συνέντευξη μέσω Zoom και ο γιος σου εισβάλει στο δωμάτιο φωνάζοντας και κρατώντας ένα παραμορφωμένο καρότο, σε σχήμα μέλους ανδρικού σώματος… Ναι, σχεδόν πάλεψα μαζί του μπροστά στην κάμερα για ένα καρότο και, ναι, πλέον γελάω με αυτό τώρα, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν το έκανα», έγραψε η Σεπουλόνι.

Δεν παρέλειψε επίσης να ενημερώσει πως δεν πρόκειται να αγοράσει ξανά το κουτί με τα καρότα παράξενου σχήματος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ