Θεοδωρικάκος για ανασχηματισμό: Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό – Να νιώθουν ασφαλείς οι Έλληνες


Το ευχαριστήριο μήνυμα του Τάκη Θεοδωρικάκου προς τον πρωθυπουργό για την ανάθεση του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υπουργοποίησή του και την ανάληψη του χαρτοφυλακίου που του ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό κατά τον χθεσινό ανασχηματισμό.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Καλημέρα, καλό μήνα,

Μια νέα αποστολή ξεκίνησε με την ανάληψη των πολύ σημαντικών καθηκόντων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτακη για την εμπιστοσύνη. Δέσμευση μας να κάνουμε τα πάντα, για την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις και με σεβασμό στην δημοκρατική νομιμότητα. Στηρίζουμε ολόπλευρα τους άνδρες και τις γυναίκες, που υπηρετούν στην ελληνική αστυνομία, την πυροσβεστική και την πολιτική προστασία. Τους ανθρώπους, που εργάζονται νύχτα και μέρα για την προστασία όλων και την αντιμετώπιση κάθε απειλής ενάντια στη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με ενότητα, σχέδιο, αλληλεγγύη και σκληρή δουλειά, δίνουμε τη μάχη για να νιώθουν και να είναι ασφαλείς οι Έλληνες σε κάθε γωνιά της πατριδας μας!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ