Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και μας απολύουν» – Ποιοι εξαιρούνται


Έντονες αντιδράσεις από τους υγειονομικούς για τις αναστολές των ανεμβολίαστων εργαζομένων στις δομές υγείας της χώρας από σήμερα, Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου

Λήγει σήμερα Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου, η διορία των εργαζομένων σε δημόσιες δομές υγείας για τον εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού. Το μέτρο της υποχρεωτικότητας και της αναστολής συμβάσεων των υγειονομικών έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποιούν κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Από το πρωί της Τετάρτης, εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν σε Λαϊκό Νοσοκομείο και Ευαγγελισμό στην πρωτεύουσα, αλλά και σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος του Newsbomb.gr βρέθηκε στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και κατέγραψε τις αντιδράσεις των υγειονομικών, οι οποίοι τονίζουν πως το δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση είναι εκβιαστικό.

«Δεν είμαστε μιάσματα. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας όλους αυτούς τους μίνες και τώρα μας απολύουν», τόνισε στην κάμερα η κυρία Γεωργάκη Κωνσταντίνα, τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων στο Λαϊκό Νοσοκομείο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ