Ινδία: Μυστήριο με θανάσιμο πυρετό – Νεκρά 50 παιδιά


Ινδία: Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Ινδίας μετά από την εμφάνιση πυρετού, ο οποίος σκοτώνει παιδιά!

Μπροστά σε ένα θανάσιμο μυστήριο βρίσκονται οι Αρχές της Ινδίας καθώς 50 παιδιά έχουν χάσει μέχρι στιγμής τις ζωές τους, από πυρετό ο οποίος δεν ξέρει κανείς από που προέρχεται!

Τα περιστατικά εντοπίζονται στην επαρχία Uttar Pradesh και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα παιδιά που ασθενούν παρουσιάζουν πολύ υψηλό πυρετό και εφίδρωση όλη την ημέρα.

Αρκετά από τα παιδιά παραπονιούνται για πόνο στις αρθρώσεις, πονοκεφάλους και ναυτία ενώ παρουσιάζουν και αφυδάτωση. Σε μερικές περιπτώσεις, έχουν παρατηρηθεί εξανθήματα στα χέρια και στα πόδια.

Όπως αναφέρει το BBC, 50 παιδιά έχουν χάσει τις ζωές τους και εκατοντάδες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της επαρχίας. Κανένα δεν βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό.

Και όλα αυτά, μετά από το δεύτερο κύμα κορονοϊού, το οποίο «γονάτισε» τη χώρα, με τις υγειονομικές Αρχές να στρέφονται προς την εξεύρεση της προέλευσης του μυστηριώδους πυρετού.

Οι… υποψίες των επιστημών στρέφονται προς τον Δάγκειο πυρετό, ο οποίος προκαλείται από τσίμπημα κουνουπιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ