ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα


Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, μετά απο υαναφορές για περιστατικό ένοπλης βίας  σε σχολείο της περιοχής.

Το Γυμνάσιο Mount Tabor στην πόλη Γουίνστον-Σάλεμ της Βόρειας Καρολίνα είναι κλειστό μετά από πυροβολισμούς, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης το απόγευμα της Τετάρτης.

Αναφέρθηκαν πυροβολισμοί στο σχολείο, έγραψε η αστυνομία της περιοχής στο Twitter, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν

«Ασφαλίσαμε την πανεπιστημιούπολη και κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε τους μαθητές ασφαλείς», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

«Ερευνούμε τι συνέβη και θα κοινοποιησουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες»

Μετά τον πυροβολισμό, οι μαθητές μεταφέρονταν στο κέντρο Robinhood Family YMCA για να επανενωθούν με τους γονείς τους, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείς Forsyth.

Το σχολείο Mount Tabor, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό Γουίστον Σάλεμ είχε περισσότερους από 1.400 μαθητές το σχολικό έτος 2019-20, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία από το στατιστικό κέντρο του Υπουργείου Παιδείας των ΗΠΑ.

Αφού αναφέρθηκαν οι πυροβολισμοί, πολλά περιπολικά εθεάθησαν παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές ενός δρόμου κοντά στο σχολείο την Τετάρτη, σύμφωνα με βίντεο από το συνεργαζόμενο με το CNN δίκτο WXLV.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ