Mad Clip: Ο αποχαιρετισμός του Snik – «Σούπερ τράπερ, ήσουν αληθινός»


Η συγκινητική ανάρτηση του Snik για το θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

H είδηση του θανάτου του Mad Clip σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9), έχει σκορπίσει θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές του δημοφιλούς τράπερ.

Ο τράπερ Snik, με ανάρτησή του στο Instagram, αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον Mad Clip, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία και με τη λεζάντα: «RIP Super Trapper u were a real one».

Mad Clip: Έτσι έγινε το τροχαίο

Ο γνωστός τράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα ύστερα από το σοβαρό τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με το όχημά του να προσκρούει σε κολώνα στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίας Φανερωμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα. Το αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού έγινε σμπαράλια από τη σύγκρουση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και χρειάστηκαν περί τις δύο ώρες για να καταστεί αυτό δυνατό. Ο 34χρονος Mad Clip απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ