Πάνω από τα 50.000 δολάρια ξανά το Bitcoin


Πάνω από τα 50.000 δολάρια διαπραγματεύεται το Bitcoin, , σημειώνοντας κέρδη 5,58% σε σχέση με χθες. Παράλληλα, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων αυξάνεται κατά 4% και ανέρχεται στα 2,2 τρισ. δολάρια. τριμήνου.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, οι ευνοϊκές εξελίξεις στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων οδήγησαν σε απότομη άνοδο των τιμών.

Αυτή η ανοδική πορεία των token – για άλλη μια φορά – προκαλεί φρενίτιδα στους οπαδούς των crypto, με πολλούς να εκτιμούν για επικείμενη προσέγγιση στα 100.000 δολάρια. Ωστόσο, οι λιγότερο ενθουσιώδεις απλώς εκτιμούν μια πιο ευρεία διακύμανση της αγοράς.

Το Bitcoin σημείωσε ιστορικό υψηλό, όταν σκαρφάλωσε στα 65.000 δολάρια την περασμένη άνοιξη, αντλώντας ώθηση από την τεράστια ρευστότητα που προήλθε από τα στοιχήματα του «γρήγορου» χρήματος και την αυξανόμενη ζήτηση από θεσμικούς επενδυτές.

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι οι κερδοσκόποι αλλάζουν κατεύθυνση και από τις mainstream επενδύσεις, μετακινούνται σε άλλες, πιο συναρπαστικές εναλλακτικές λύσεις. Άλλοι βλέπουν έναν κόσμο να ξεχειλίζει από μετρητά και εξαιρετικά χαμηλά επιτόκια, τα οποία τελικά ωθούν τους επενδυτές προς κερδοφόρα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ