Κρήτη: Πέθανε από κορονοϊό λίγες ημέρες μετά τον σύζυγό της


Ένας ακόμη θάνατος από κορονοϊό στο Ηράκλειο, με μια 72χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της την Τετάρτη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Η γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη εδώ και μέρες στο νοσοκομείο, έχασε τη μάχη με τον ιό. Ο θάνατός της παίρνει ακόμη τραγικότερη διάσταση, καθώς στις 19 Αυγούστου και ενώ η ίδια είχε ήδη διασωληνωθεί, κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο 78χρονος σύζυγός της, ο οποίος νοσούσε επίσης από κορονοϊό, όπως μεταδίδει το creta24.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορoνοϊού.

«Το έχουμε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν και είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπουμε οικογένειες να θρηνούν θύματα λόγω του ιού όταν έχουμε στα χέρια μας ένα αξιόπιστο εμβόλιο που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές», δήλωσε στο creta24, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

«Δυστυχώς είναι αυτό που έχουμε πει πάρα πολλές φορές, η πλειοψηφία των ανθρώπων που είναι στις Μονάδες, που χάνουν την μάχη με τον ιό, είναι άνθρωποι που είναι ανεμβολίαστοι και που αν είχαν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους όλα δείχνουν ότι δεν θα είχαν αντιμετωπίσει τις επιπλοκές της νόσου ή το ποσοστό θα ήταν πολύ μικρότερο», συμπλήρωσε η κυρία Μπορμπουδάκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ