«Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας» από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Παράταση αποστολής συμμετοχών έως 10/9


Με πρωτοβουλία του τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών, δύο υποτροφίες στα τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας 2021 – 2022, μέσω μουσικού διαγωνισμού.

Μια μεγάλη ευκαιρία να αποστείλουν την ελεύθερη μουσική τους σύνθεση ακόμα περισσότεροι νέοι με πάθος για τη Μουσική, προκειμένου να διεκδικήσουν τις Υποτροφίες «Μίμης Πλέσσας» για Σπουδές Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας, δίνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με την παράταση της προθεσμίας αποστολής έως και την Παρασκευή 10/9!

Αφιερωμένες στον κορυφαίο δημιουργό «Μίμη Πλέσσα» -μία εμβληματική προσωπικότητα της Μουσικής με 70 χρόνια δημιουργίας στο ενεργητικό του- οι ομώνυμες υποτροφίες που παρέχει για 3η συνεχή χρονιά το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αφορούν σε σπουδές στα τμήματα Μουσικής Τεχνολογίας & Ηχοληψίας του Νο1 εκπαιδευτικού φορέα σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα & Θεσσαλονίκη!

Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου, και η λειτουργία -από τη φετινή εκπαιδευτική χρονιά- των νέων στούντιο Ηχοληψίας – Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές!

Μεγάλος μουσικός διαγωνισμός «Υποτροφιών Μίμης Πλέσσας» – Διαδικασία Συμμετοχής*

Θες να διεκδικήσεις μία από τις δύο «Υποτροφίες Μίμης Πλέσσας»; Δες πώς!

  1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν, ελεύθερα, μια δική τους μουσική σύνθεση, είτε υπό τη μορφή instrumental (ορχηστρικού), είτε ενός τραγουδιού, χρησιμοποιώντας την αισθητική, την έμπνευση και τις γνώσεις τους.
  2. Η σύνθεση πρέπει να αποσταλεί στο email: [email protected] σε μορφή mp3 και wav, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.
  3. Στο θέμα του email να αναγράφεται υποχρεωτικά: ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ».
  4. Κριτική επιτροπή σπουδαίων συνθετών και μουσικών θα εξετάσει όλες τις συμμετοχές, και θα ανακοινώσει τους νικητές και δικαιούχους των δύο υποτροφιών στις σελίδες fb και Instagram του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
  5. Τελευταία ημέρα για την υποβολή συμμετοχών με αποστολή σύνθεσης ορίζεται η 10η Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας:Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά:Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας:Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ