Προσλήψεις στο Δήμο Πατρέων: Ποιους αφορούν


Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Με συνολικά 3 άτομα ενισχύεται ο Δήμος Πατρέων

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την υλοποίηση της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Πατρέων: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014- 2020», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», στο Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων» που εδρεύει στην Πάτρα.

Δείτε τις θέσεις εργασίας:

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημά του φορέα, στον διαδικτυακό του τόπο (www.kodip.gr)καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Πατρέων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Κορονοϊός: Συναγερμός για τη νέα μετάλλαξη Μ που έφτασε και στην Ελλάδα – Τα πρώτα κρούσματα

Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία προ των πυλών – Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμυρικά φαινόμενα

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Θήβα – Τι λέει για το φαινόμενο ο Λέκκας στο Newsbomb.gr


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ