ΑγκαλιάΖΩ: Ενημερωτική Εσπερίδα «Περί Ογκολογίας» | Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 | 19:30-21:00


ΑγκαλιάΖΩ: Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: «Περί Ογκολογίας» που διοργανώνει ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ στο πλαίσιο της καμπάνιας  «Γυναίκα και Καρκίνος» για το έτος 2021.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 στον Αύλειο Χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, (Χαριλάου Τρικούπη 31, Τ.Κ. 185 36, Πειραιάς).

Ώρα: 19:30 – 21:00

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα γίνει με σειρά προσέλευσης μέχρι πληρότητας, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας (παρακαλούμε για την μάσκα σας).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της Εσπερίδας:

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Αγκαλιάζω

Ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ στην πολυετή του δράση, στέκεται πάντα στο πλάι όλων των ασθενών με καρκίνο καθώς και των οικείων τους, προσπαθώντας να προσφέρει πλήρη στήριξη και ενίσχυση.

Ο σκοπός του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ είχε και έχει πάντα ως επίκεντρο το όφελος όλων όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με την νόσο του καρκίνου.

Με γνώμονα μόνο τους ογκολογικούς ασθενείς και τους οικείους τους, έχουμε διαμορφώσει το έργο μας και προσπαθούμε να επιτύχουμε τον σκοπό μας σε ένα πλαίσιο σταθερότητας αλλά και διαρκούς εξέλιξης.

Πιο συγκεκριμένα ο Σκοπός του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ:
  • Υποστήριξη των ασθενών και των οικείων τους σε όλους τους τομείς κατά την διάρκεια της θεραπείας τους και μετά το πέρας αυτής.
  • Κάθε ασθενής με καρκίνο, όπως και η οικογένεια του, να έχουν ψυχοκοινωνική και οικονομική στήριξη για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.
  • Όλοι οι πολίτες να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση, στον προληπτικό έλεγχο και στα καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες.
  • Σωστή και διαρκής ενημέρωση των πολιτών όλων των ηλικιών σε θέματα που αφορούν το καρκίνο και τα νέα ιατρικά δεδομένα σχετικά με την νόσο.
  • Κάθε πολίτης που ζει στην Ελληνική επικράτεια να έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση και ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ